Az új űrhajóm Star Citizen-ben. Persze csak teszt universe, szóval nem kellett igazi pénzért megvenni és valszeg holnap már el is veszik, de addig is ki lehet próbálni.

@kerenon és mivel kétszemélyes, elvileg egy másik játékos kezelhetné a lövegtornyot a tetején. Baromi feelinges lehet baráti társaságoknak együtt tolni az ilyen nagyobb hajókon.

@asszem Az tuti. De valahogy én még mindig nem tudok hinni benne hogy ebből valaha is lesz rendes játék. #perpetualTechDemo

@kerenon Én igen, azért is szálltam be nyár végén az alapcsomaggal. Van egy ütemtervük, ahhoz tartják magukat, persze messze még a cél, de most tettek egy hatalmas lépést felé.

De persze most még csak akkor érdemes beszállni, ha vállalod a kockázatot, ha nem, akkor még 2-3 év, aztán meglátjuk.

Nekem már van benne 10-15 órám, sajnos nem méri, így nem tudom úgy nyomon követni, mint E:D vagy NMS esetében.

@asszem @kerenon Mennyi mostansag az alapcsomag? Bar nem hiszem, hogy az E:D mellett lenne ra idom, de teny, hogy jol nez ki (azert en is megvarnam, hogy vegre kijojjon egyszer)

@gaab
45 dollár az alap hajó, de ebben a Squadron 42 nincs benne, az a szóló játék lesz. Engem az kevésbé érdekelyl, mint a persistent universe, max utólag megveszem, ha jókat írnak.
@kerenon

Követés

@gaab @kerenon
Amúgy negyed évente jön nagyobb frissítés, most van benne kb 10-15 órányi kontent, utána félre lehet rakni a következő nagy frissítésig.

Ami novemberben várható és ott lesz már egy tök új bolygó, várossal és holdakkal. Év végén pedig egy teljesen proceduralisan generált full város bolygó várható.

Sign in to participate in the conversation
MSTDN.HU

erősen prealfa állapot, ha valami nem megy az #elbasztad hashtag ajánlott.