Az új űrhajóm Star Citizen-ben. Persze csak teszt universe, szóval nem kellett igazi pénzért megvenni és valszeg holnap már el is veszik, de addig is ki lehet próbálni.

@kerenon és mivel kétszemélyes, elvileg egy másik játékos kezelhetné a lövegtornyot a tetején. Baromi feelinges lehet baráti társaságoknak együtt tolni az ilyen nagyobb hajókon.

@asszem Az tuti. De valahogy én még mindig nem tudok hinni benne hogy ebből valaha is lesz rendes játék. #perpetualTechDemo

@kerenon Én igen, azért is szálltam be nyár végén az alapcsomaggal. Van egy ütemtervük, ahhoz tartják magukat, persze messze még a cél, de most tettek egy hatalmas lépést felé.

De persze most még csak akkor érdemes beszállni, ha vállalod a kockázatot, ha nem, akkor még 2-3 év, aztán meglátjuk.

Nekem már van benne 10-15 órám, sajnos nem méri, így nem tudom úgy nyomon követni, mint E:D vagy NMS esetében.

@asszem Szerintem túl sok béta/alfa játékkal megégettem magam ahhoz az utóbbi időszakban hogy ilyenben higgyek.

Mondjuk, azt kell mondjam a játék irgalmatlan büdzséje, a durván hosszú fejlesztési idő, párosítva az elégedetlen backerekkel, és a perekkel, nekem valahogy nem a "van egy ütemtervük, ahhoz tartják magukat" érzést juttatja az eszembe.

Követés

@kerenon a korai backerek érthető, hogy csalódottak, amikor ők beszálltak, még nem erről volt szó. Én már úgy szálltam be, hogy megnéztem az ütemtervet, elfogadtam a kockázatot így nem aggódom, inkább örömmel figyelem, hogy most épp mennyire tudják teljesíteni a negyedéves vállalást. Számomra ez most megnyugtató, tartják magukat a tervhez, elfogadható csúszással.

@asszem Legyen igazad. Csak nehogy megint megváltozzon "A Terv"©®™

Sign in to participate in the conversation
MSTDN.HU

erősen prealfa állapot, ha valami nem megy az #elbasztad hashtag ajánlott.