Követés

Az új űrhajóm Star Citizen-ben. Persze csak teszt universe, szóval nem kellett igazi pénzért megvenni és valszeg holnap már el is veszik, de addig is ki lehet próbálni.

@kerenon jaja. Viszont a biztosítási rendszert még nem implementálták, adtak egy CitizenCon emlékhajót, azt első felszálláskor odacsaptam, most 240 év (konkrétan), mire visszakapnám, vagy 999999999 trilliárd kredit a biztosítás.

Szóval bár ez elvileg kalózkodásra is jó hajó, óvatosan megyek vele, kérek mindig leszállási engedélyt és figyelek a szabályokra :-)

@kerenon és mivel kétszemélyes, elvileg egy másik játékos kezelhetné a lövegtornyot a tetején. Baromi feelinges lehet baráti társaságoknak együtt tolni az ilyen nagyobb hajókon.

@asszem Az tuti. De valahogy én még mindig nem tudok hinni benne hogy ebből valaha is lesz rendes játék. #perpetualTechDemo

@kerenon Én igen, azért is szálltam be nyár végén az alapcsomaggal. Van egy ütemtervük, ahhoz tartják magukat, persze messze még a cél, de most tettek egy hatalmas lépést felé.

De persze most még csak akkor érdemes beszállni, ha vállalod a kockázatot, ha nem, akkor még 2-3 év, aztán meglátjuk.

Nekem már van benne 10-15 órám, sajnos nem méri, így nem tudom úgy nyomon követni, mint E:D vagy NMS esetében.

@asszem Szerintem túl sok béta/alfa játékkal megégettem magam ahhoz az utóbbi időszakban hogy ilyenben higgyek.

Mondjuk, azt kell mondjam a játék irgalmatlan büdzséje, a durván hosszú fejlesztési idő, párosítva az elégedetlen backerekkel, és a perekkel, nekem valahogy nem a "van egy ütemtervük, ahhoz tartják magukat" érzést juttatja az eszembe.

@kerenon a korai backerek érthető, hogy csalódottak, amikor ők beszálltak, még nem erről volt szó. Én már úgy szálltam be, hogy megnéztem az ütemtervet, elfogadtam a kockázatot így nem aggódom, inkább örömmel figyelem, hogy most épp mennyire tudják teljesíteni a negyedéves vállalást. Számomra ez most megnyugtató, tartják magukat a tervhez, elfogadható csúszással.

@asszem Legyen igazad. Csak nehogy megint megváltozzon "A Terv"©®™

@asszem @kerenon Mennyi mostansag az alapcsomag? Bar nem hiszem, hogy az E:D mellett lenne ra idom, de teny, hogy jol nez ki (azert en is megvarnam, hogy vegre kijojjon egyszer)

@gaab
45 dollár az alap hajó, de ebben a Squadron 42 nincs benne, az a szóló játék lesz. Engem az kevésbé érdekelyl, mint a persistent universe, max utólag megveszem, ha jókat írnak.
@kerenon

@gaab @kerenon
Amúgy negyed évente jön nagyobb frissítés, most van benne kb 10-15 órányi kontent, utána félre lehet rakni a következő nagy frissítésig.

Ami novemberben várható és ott lesz már egy tök új bolygó, várossal és holdakkal. Év végén pedig egy teljesen proceduralisan generált full város bolygó várható.

Sign in to participate in the conversation
MSTDN.HU

erősen prealfa állapot, ha valami nem megy az #elbasztad hashtag ajánlott.