Van valakinek tippje, hogy dualboot Linux telepítésnél hogy jövök rá, melyik a Windows boot partíció? Csak mert minden másra rájöttem hogy kell, de erre az istennek nem. Ráadásul, ha editelni próbálom bármelyiket, megjelenik az edit ablak, de ott olyan mintha kifagyna és semmit nem hoz be.

@Pitypangharcos Nagyon régen linuxoztam, de én szimplán a particíó méretéből tudtam. :) Linuxnak kevesebbet választottam le.

@droid242 Úgy néz ki sikerült máshogy megoldani. Most települ az Antergos én meg azon szurkolok, hogy a Windows is fent maradjon mellette 😂

@Pitypangharcos Most, hogy nemrég gépcsere volt (kényszerből) és kissé több tárhelyem van, erősen gondolkozom, hogy ismét belevágok egy Linux/Windows kettősnek én is.

Követés

@droid242 Nem olyan túl bonyolult. Csak én bonyolítottam túl. Én Antergos-t dobtam fel, ami Arch alapú, de volt már dolgom Mint-el is, amit "szerintem" könnyebb kezelni. Viszont az Antergos nekem valahogy mégis "smoothabb" élményt ad. :) persze nyilván még van több lehetőség :)

@Pitypangharcos Én eddig mindig suse linuxot használtam, ha linux volt a gépemen. Most elmélkedek azon, hogy lehet mást is meg kellene nézni.
Kezdetnek mondjuk egy virtulis gépen.

Sign in to participate in the conversation
MSTDN.HU

erősen prealfa állapot, ha valami nem megy az #elbasztad hashtag ajánlott.