zilahu reblogolt

RT @xab83@twitter.com: 635.en követtek itt, nyomtok pár RTt mert jó arcok vagytok az már többezer user. A számláló az aktuális részem alatt most 398.-at mutat. Kíváncsi vagyok hova jutunk ha most itt jól megtoljuk, mindenki kattint és jól szét RTzitek?! Köszi! 😉🙏🏻 🎙
anchor.fm/groteszkpodcast

🐦🔗: twitter.com/xab83/status/10528

zilahu reblogolt

RT @quephird@twitter.com: TIL that Urban Dictionary is almost all built with Clojure and I’m like, shouldn’t it have been called Urban Hashmap?

🐦🔗: twitter.com/quephird/status/10

10 perc alatt lettem Telenor előfizető, számhordozással, mindennel. 1 db papír került a kezembe + a SIM kártya. Minden más elektronikusan szépen lerakva a fiókomba.

A vonat éppen elhagyta Törökbálintot, de már feláll a helyéről és beáll az ajtóba, hogy majd Kelenföldön leszalhasson. Addig meg nyomorgunk. Mitől félnek? Rajta marad a vonaton mert 5 másodperccel később jut el az ajtóig?

Beruháztam egy IKEA Trådfri vezérlőre plusz pár lampára. Baromi jó cucc, 10 perc alatt telepítettem, beállítottam. Három lámpát egyszerre tudok kapcsolni, fényerő, szín, színhőmerséklet, mood makrók. Fasza!

Basszus a Telltale lehúzza a rolót. :(

Az a baj, hogy akarok egy iPad Pro-t. Szutykos android tabletem haldoklik és le kéne cserélni. Firkálós tabletet szeretnék. Szóval lesz egy iPad Pro-m.

Kedves router gyártók mi a dhcp szerver fix Ip cím listájának bővítése mi a picsáért jár teljes router reboottal?! Asus wrt. Linux. Faszomba már.

zilahu reblogolt

@thomasfuchs I've yet to see anything I like better than the Sharp X1 (a Z80 system from Japan). Beautiful red case, builtin tape deck, matching keyboard and CRT.

zilahu reblogolt

should be a must read for all Europeans (not saying Hungarians... majority of the population only speaks/reads Hungarian.)

It happened there: how democracy died in Hungary - Vox

vox.com/policy-and-politics/20

zilahu reblogolt

Remember when Microsoft was the most evil-seeming software company? Good times, good times.

Mi lesz a mastodonnal most hogy az EU elfogadta a linkadót és a cenzúra gépet?

zilahu reblogolt

"Mi sohasem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk." Atomot.

Nem csak a db volt ott. Teszt fájlok is. Config is.

Legyalultam az egyik fejlesztői VPS-t pár napja, mondván nincs rajta semmi fontos. Csak éppen a szerdán leadandó projektem legfrissebb adatbázisa volt ott.

Utolsó simítások helyett azt hiszem most szopás következik. :((((

Na, azt hiszem Vekerdyt sem nagyon fogják meghívni mostanában sehova...

zilahu reblogolt
Mutass többet
MSTDN.HU

erősen prealfa állapot, ha valami nem megy az #elbasztad hashtag ajánlott.