Követés

Van annak egy diszkrét bája, hogy beugrasz a szerverterembe, kihúzolbegy bladet, szerelsz egyet, visszateszed és az ügyfél (aki jobb, mint a zabbix) észre sem veszi

· Tootle for Mastodon · 1 · 0 · 2

@fotobese
Na ilyenkor tudok irigykedni :)
Egész életemben tech dolgokkal foglalkoztam, de a mindennapi munka más irányba vitt, és sose volt alkalmam rá hogy nagyobb gépeknek akárcsak a közelébe menjek. Pedig valszeg napokat el tudnék tölteni egy szerverteremben :)
@csy

@kerenon @csy Ezek hideg barátságtalan helyek, kerüld őket...

@fotobese hala istennek van. Kis helyen sok vas

@csy Annó virtuálgép jjobb volt arra amire kellett.. bléd az inkább webes valamire lehet jó, annó nem győzött meg.. biztos megvan a maga helye.

@csy Az túl butzis volt és kevés anno.. egyik típusban 1 a másikban talán 2 proci volt / penge.. két keret is kevés lett volna akkoriban.. nem győzött meg de má régvolt. Már nem kell ilyesmikkel szórakoznom.

@fotobese @csy a blade az egy számítógép, arra használod, amire akarod, virtualizálni, webre, jelszótörésre, tudományos számításokra, whatever.

@deejayy @csy kösz, nemtudtuk! A filmről beszéltünk eddig 😀

@csy hát amikor kijöttek az elsők HP nak aztán az IBM nek a HP megoldásán henteregem a röhögéstől mikor büszkén mtogatták.. kurvanagy helyen fért el majdnem akkora volt a tápellátásuk mint az egész cájg. Az IBM már az elsőt tűrhetőre csinálta..

@fotobese hp, ne rohogtess. Akkor fostalicska lett, hogy messzirol kerulom

Sign in to participate in the conversation
MSTDN.HU

erősen prealfa állapot, ha valami nem megy az #elbasztad hashtag ajánlott.