Minden elfogultság nélkül azt kell mondjam hugicám hangjára, hogy hihetetlen jó 😮 Gyakorlatilag a könnyem is kicsordult, annyira a szívemig szólt 😍

Olyan már volt, hogy én felléptem a színházban. Olyan is hogy anyummal léptem fel, meg olyan is hogy néztem anyum fellépését. Most hugim lép majd fel anyummal és ez teljesen új. Ezért szerintem jobban izgulok, mint ők.

RT @shark80211@twitter.com

buff.ly/2Bkxpy2 - Hiba a fénykép API-ban, korlátozás nélkül elérhetővé váltak a felhasználók fényképei a külső alkalmazások és fejlesztőik számára.

🐦🔗: twitter.com/shark80211/status/

Újabb nyelv önszorgalomból történő tanulása következik a HTML/CSS/JS mellé. A kígyók kígyóznak!

ptp

Gyerekkoromban egy rendőrbácsi nyugtatott meg az első iskolanapomon, mert elsírtam magam, hogy nem tudok egyenes vonalat húzni. Felnéztem rá, sokáig én is rendőr akartam lenni. Ma azonban azt látom, hogy ez nem az, amit anno képzeltem. Látom, hogy a rendőr dolga nem a nép védelme, nem az igazságosság. A rendőr parancsot követ. Ha kell könnygázzal, gumibottal támad a szabadságukat féltő emberekre azokat védve, akik elveszik azt...

Youtube is removing dislikes from the rewind video. The number listed on wikipedia's most disliked youtube videos is already larger... #youtube #rewind #rewind2018

Az előbb elment mellettem egy kamion. A pótkocsi oldalára Winter volt írva. Akkor ez azt jelenti, hogy "The Winter is coming"?

Svéd tudósok megállapították, hogy több mint 75 millió 9 éves van a földön.

ptp

Tegnap odáig jutottam, hogy nem veszek többé Bethesda játékot, hiába volt a Fallout és az Elder Scrolls széria a kedvencem !!!TÖBB EZER!!! beleölt órával...
Majd ha nem nekem kell megjavítani az elbaszott játékaikat, akkor esetleg...

ptp

Oh, fuck. Megint kezdődik az Avengers folyása minden kibaszott csapból.

Kaptam Crusader Kings 2-t cimbimtől karácsonyra. GoT mod egyből feltelepítve. És most azon agyalok, hogy hogy is kell ezt játszani. A királyommal árulás végzett, a fiát meg gyakorlatilag a Vas-szigetekről fogják megszexuálni, ha nem találok ki valamit.

ptp

Pár napja nagy örömömre megismertem a Nine Inch Nails-t (26 év alatt kimaradt). Na azóta folyamatosan visszatér hozzám ez a szám, teljesen random helyekről. Ráadásul a jelenlegi hangulatállapotomhoz tökéletesen passzol.

m.youtube.com/watch?v=DYRnulZD

Vajon a porngifek betiltása után ide emigrálnak majd a tumblisok, vagy inkább pornhubra?

Szokásom azt mondani poénból stream alatt, hogy szar a hitbox, mikor nem találok el senkit. Na, de mi van akkor, ha éppen nem én vagyok a balfasz?


ptp

Mutass többet
MSTDN.HU

erősen prealfa állapot, ha valami nem megy az #elbasztad hashtag ajánlott.